Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Cook Appetizing THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)

THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง). Sankaya makes a wonderful sweet treat in the autumn. Pruesapa Thunwa Ruk Tae Kae Kerd Korn dramacool Best. © Valve Corporation สงวนสิทธิ์ทุกประการ เครื่องหมายการค้าทั้งหมดเป็นทรัพย์สินของเจ้าของแต่ละรายใ. นสหรัฐอเมริกาและประเทศอื่น นโยบายความเป็นส่วนตัว

THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง) It's a Flappy Birds style game but far more addicting and with witches, ghosts, ghouls and jack-o-lanterns. Fly through each level and collect coins, going on mini-adventures while avoiding being taken down. Gmail. ค้นรูป. ลงชื่อเข้าสู่ระบบ. การค้นหาขั้นสูง. ช้อปออนไลน์กับอีกหลากหลายแบรนด์ คลิ๊กเลย. You can have THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง) using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)

  1. It's 3 of small pumpkins or you can use one medium size.
  2. You need 3 of whole eggs.
  3. You need 2 of egg yolks.
  4. Prepare 1 cup of palm sugar (Brown sugar is optional).
  5. You need 1/2 can of coconut milk.
  6. You need 1/3 of salt.
  7. You need 2-4 of Pandan leaves or vanilla extract.

Mendukung bahasa Thailand, Indonesia, Vietnam, Melayu, dan bahasa lainnya. Rebahkan Kepalamu di Bahuku (Versi Thai). รายการต่อไป. การบริการลูกค้า. ส่งคำร้องเรียน.

THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง) instructions

  1. Use a sharp knife cut the top of the pumpkin Then take out the seeds and use a spoon scoop the seed and the inside bits. Wash and let it dry while preparing the custard..
  2. In a mixing bowl. Add whole eggs, egg yolks. Palm sugar, coconut milk, and salt in a mixing bowl and mix all the ingredients together for a min. Add pandan leaves in and squeeze everything all together by hand and make sure the sugar is melted with other ingredients..
  3. Pour your custard through the sieve to get rid of the pandan leaves and bids. Then pour the custard into the pumpkin..
  4. Add some water in a steaming pot. Set it on a high heat until the water is boiling then turn the heat down to medium to medium-high. Keep checking the water level, don't let it dry otherwise, you'll burn the pot and the pumpkin may break..
  5. Steam until the pumpkin and custard are cooked. It could take from 45 min to 1 hour depends on the size of the pumpkin. Once it’s cooked, let the pumpkin cool down a little bit before serving it. It's easier to cut when it's cool..

Post a Comment for "How to Cook Appetizing THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)"