How to Cook Appetizing THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)
THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง). Sankaya makes a wonderful sweet treat in the autumn. Pruesapa Thunwa Ruk Tae Kae Kerd Korn dramacool Best. © Valve Corporation สงวนสิทธิ์ทุกประการ เครื่องหมายการค้าทั้งหมดเป็นทรัพย์สินของเจ้าของแต่ละรายใ. นสหรัฐอเมริกาและประเทศอื่น นโยบายความเป็นส่วนตัว
It's a Flappy Birds style game but far more addicting and with witches, ghosts, ghouls and jack-o-lanterns. Fly through each level and collect coins, going on mini-adventures while avoiding being taken down. Gmail. ค้นรูป. ลงชื่อเข้าสู่ระบบ. การค้นหาขั้นสูง. ช้อปออนไลน์กับอีกหลากหลายแบรนด์ คลิ๊กเลย. You can have THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง) using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)
- It's 3 of small pumpkins or you can use one medium size.
- You need 3 of whole eggs.
- You need 2 of egg yolks.
- Prepare 1 cup of palm sugar (Brown sugar is optional).
- You need 1/2 can of coconut milk.
- You need 1/3 of salt.
- You need 2-4 of Pandan leaves or vanilla extract.
Mendukung bahasa Thailand, Indonesia, Vietnam, Melayu, dan bahasa lainnya. Rebahkan Kepalamu di Bahuku (Versi Thai). รายการต่อไป. การบริการลูกค้า. ส่งคำร้องเรียน.
THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง) instructions
- Use a sharp knife cut the top of the pumpkin Then take out the seeds and use a spoon scoop the seed and the inside bits. Wash and let it dry while preparing the custard..
- In a mixing bowl. Add whole eggs, egg yolks. Palm sugar, coconut milk, and salt in a mixing bowl and mix all the ingredients together for a min. Add pandan leaves in and squeeze everything all together by hand and make sure the sugar is melted with other ingredients..
- Pour your custard through the sieve to get rid of the pandan leaves and bids. Then pour the custard into the pumpkin..
- Add some water in a steaming pot. Set it on a high heat until the water is boiling then turn the heat down to medium to medium-high. Keep checking the water level, don't let it dry otherwise, you'll burn the pot and the pumpkin may break..
- Steam until the pumpkin and custard are cooked. It could take from 45 min to 1 hour depends on the size of the pumpkin. Once it’s cooked, let the pumpkin cool down a little bit before serving it. It's easier to cut when it's cool..
Post a Comment for "How to Cook Appetizing THAI PUMPKIN CUSTARD (สังขยาฟักทอง)"